Krokar - žival moči

Krokar - žival moči
Opis izdelka

Krokar - več kot simbol, ikona z globokim pomenom. Njegova prisotnost odraža svobodo, modrost, inteligenco in skrivnostnost. Kot simbol preobrazbe nas spominja, da so življenjski izzivi mostovi do osebne rasti. Krokar je vodnik skozi temne trenutke, nosilec moči in nosilec sporočil iz nebes. Povezuje nas s skritimi platmi življenja. Krokar je simbol, ki odseva vašo notranjo moč in globoko razumevanje življenja. Pogosto so povezani z mističnostjo in magijo. Njihova prisotnost v mitologiji je lahko povezana z nadnaravnimi močmi ali vplivom na duhovno raven.
#krokar #raven #ravenpainting #ravenart #stonepainting #stoneart #paintingrocks #animalpainting #gardendecor #totemskažival #simbol ##vrtnadekoracija #darilo #poslikavanakamnih #unikatnodarilo #poslikanokamenje #animalart #klavdijabogatajart

Podrobnosti izdelka
  • Kategorije: Mešano
  • Objava: 18.01.2024
  • Na voljo: Ne

Bi ga imeli na vrtu tudi vi?

Če vam je poslikan kamen všeč in bi z njim radi okrasili lasten vrt, ali ga podarili bližnjemu stopite v kontakt z menoj preko spodnjega gumba. Z veseljem ugodim vašim željam.

Oddaj povpraševanje

Veseli me, da se zanimate za moj izdelek. Prosim, izpolnite spodnji obrazec. V kolikor želite, da vas kontaktiram preko telefona, vpišite tudi vašo telefonsko številko.

Pošlji povpraševanje