Jež - totemska žival

Jež - totemska žival
Opis izdelka

Jež, simbol previdnosti in prilagodljivosti, vas vodi k lastni nepretrganosti in ohranjanju integritete. S svojimi bodicami predstavlja samoobrambo, medtem ko njegova sposobnost prilagajanja na različne izzive simbolizira vašo notranjo moč. Predstavlja radovednost, uživanje življenja, vitalnost, energijo, plodnost, inteligenco, iznajdljivost, zaščito, obramba pred nerazumevanjem in negativnim, modrost ženskih "starešin". #jež #hedgehogpainting #hedgehog #animalart #animalpainting #homedecor #darilo #unikatnodarilo #porisanikamenčki #poslikanokamenje #poslikavanakamnih #živikamni #gardendecor #vrtnadekoracija #stonepainting #paintinrocks #ježek #hedgehogart #totemskažival #simbol

Podrobnosti izdelka
  • Kategorije: Ježi
  • Objava: 25.01.2024
  • Velikost: 15 cm
  • Na voljo: Da
  • Cena: 45 €

Bi ga imeli na vrtu tudi vi?

Če vam je poslikan kamen všeč in bi z njim radi okrasili lasten vrt, ali ga podarili bližnjemu stopite v kontakt z menoj preko spodnjega gumba. Z veseljem ugodim vašim željam.

Oddaj povpraševanje

Veseli me, da se zanimate za moj izdelek. Prosim, izpolnite spodnji obrazec. V kolikor želite, da vas kontaktiram preko telefona, vpišite tudi vašo telefonsko številko.

Pošlji povpraševanje